Ases.pl Producent lniany haftowanych worków do chleba, grzybów, ziół... oraz worków szkolnych dla dzieci
Promocja! Pióro wieczne Barbie (254) :: 3,50 zł ::.
Wybierz kategorię
Producent
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Statystyki
Gości online: 0
Polityka Prywatności

25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

 

Administrator Państwa danych osobowych:

Administratorem, czyli podmiotem, który decyduje jak będą wykorzystywane Państwa dane osobowe, jest: Ases.pl Ewa Krzesińska z siedzibą w Poznaniu, przy ul. Santockiej 3, właściciel internetowego sklepu www.ases.pl.

 

Kontakt z Administratorem:

Dane kontaktowe:

  • adres e-mail: ases.pl@wp.pl

  • adres pocztowy: Ases.pl Ewa Krzesińska, ul. Santocka 3, 60-431 Poznań

 

Skąd pochodzą Państwa dane osobowe:

Państwa dane osobowe zostały pozyskane w czasie rejestracji w sklepie www.ases.pl, w czasie składania zamówienia, wysyłania zapytań o szczegóły oferowanego produktu.

 

Jakie dane są przetwarzane:

Przetwarzane dane osobowe w sklepie internetowym to:

  • imię i nazwisko

  • adres zamieszkania lub inny adres do wysyłki

  • adres poczty elektronicznej (e-mail)

  • numer telefonu

  • numer NIP – dotyczy wyłącznie firm

 

W jakim celu przetwarzane są Państwa dane osobowe:

Państwa dane osobowe przetwarzane są w celu:

  • obsługa techniczna konta (wyłącznie w przypadku dobrowolnego założenia konta w sklepie)

  • obsługa zamówienia: wysyłka zamówienia, kontakt w razie niepełnego wypełnienia formularza zamówienia, zmiany w zamówieniu lub innych

  • obsługi zgłaszanych reklamacji, odstąpień od umowy lub innych zgłoszeń i oświadczeń

  • kontaktowania się w związku ze złożonym zamówieniem

  • wysyłania informacji o nowościach, wyłącznie w momencie wyrażenia zgody na przesyłanie takich informacji w trakcie rejestracji lub bezpośrednio na stronie w zakładce subskrypcja (bez rejestracji)

 

Jak długo Państwa dane są przechowywane:

Państwa dane osobowe są przechowywane:

  • do czasu wyrejestrowania się

  • do czasu likwidacji konta klienta

  • do momentu obsługi zamówienia (wysyłka, ewentualne reklamacje, odstąpienie od umowy)

  • do momentu złożenia sprzeciwu wobec przetwarzanych danych osobowych

 

Komu mogą być przekazywane Państwa dane osobowe:

W celu zapewnienia najwyższej jakości usług Państwa dane osobowe są przekazywane:

  • podmiotom zajmującym się dostarczeniem zamówionych towarów, tj. Poczta Polska, DPD, Inpost (w zależności od wybranej formy dostawy)

  • podmiotom dostarczającym usługi teleinformatyczne Ases.pl w celu obsługi strony internetowej www.ases.pl

  • podmiotom zajmującym się usługami księgowymi (wyłącznie w przypadku reklamacji, odstąpień od umowy lub żądania wystawienia rachunku jako dowodu zakupu)

  • podmiotom, którym Administrator ma obowiązek przekazywać dane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa

 

Państwa prawa związane z danymi osobowymi:

Przysługuje Państwu prawo do:

  • dostępu do danych osobowych,

  • sprostowania danych osobowych, kiedy Państwa dane są nieprawidłowe lub niekompletne

  • usunięcia danych osobowych (prawo do bycia zapomnianym),

  • ograniczenia przetwarzania danych osobowych,

  • przenoszenia danych do innego administratora,

  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,

  • cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych (szczególnie w przypadku wysyłania informacji o nowościach)

  • wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznają Państwo, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ustawy

 

 

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak niezbędne w celu realizacji zamówienia oraz obsługi konta klienta.

Państwa dane osobowe nie są przetwarzane w sposób automatyczny i nie podlegają profilowaniu.

W przypadku pytań lub wątpliwości związanych z przetwarzaniem danych osobowych każda osoba może zwrócić się do Ases.pl z prośbą o udzielenie informacji.


Polityka Prywatności obowiązuje od 25.05.2018 r.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Najczęściej kupowane
Ostatnio oglądane
Najczęściej oglądane
Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni
Porównywarka
Wybierz produkty
do porównania
Kontakt


tel. 696 612 843

e-mail: ases.pl@wp.pl
Numer konta




70 1020 4027 0000 1702 1193 9818

PKO BP Oddział I w Poznaniu

Ases.pl Ewa Krzesińska
ul. Santocka 3
60-431 Poznań
stat4u
Aktualna Data: 2018-08-14 09:08
© Ases.pl. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.